9 Mayıs 2021 Pazar

Riyakar Ne Demek? Tdk'ya Göre Riyakar Kelime Anlamı Nedir, Kimlere Denir? - CNN Türk - Anlamı

 Riyakar Ne Demek?

 Günlük hayatta yaygın olarak Riyakar kelimesi kullanılabiliyor. Riyakar kelimesi kişilerce duyulduğunda anlamı merak ediliyor. Riyakar kelimesinin anlamını öğrenmek adına kişiler birçok sözlükte arama yapabiliyor. Riyakar kelimesi, iki yüzlü anlamında çok kullanılan bir kelimedir. İki yüzlü olan kişilere, riyakar deniliyor. Kişiler riyakar kelimesinin anlamını öğrendikten sonra bu kelimeyi yaygın olarak kullanabiliyor.

 Riyakar kelimesini kişiler günlük hayatta yaygın olarak ağız alışkanlığıyla kullanabiliyor. İki yüzlü anlamıyla kullanılan sözcüklerden biridir. Riyakar, genellikle iki yüzlü anlamıyla daha çok kullanılıyor. Riyakar, herkesin ifade ettiği bir sözcük değildir. Genellikle kişiler iki yüzlü anlamını daha çok tercih ediyor. Riyakar genellikle eski zamanlarda daha çok kullanılan bir sözcüktür.

 TDK'ya Göre Riyakar Kelime Anlamı Nedir? Kimlere Denir?

 Kişiler TDK'ya göre belirlenen bazı kelimelerin anlamlarını merak ediyor. Özellikle riyakar kelimesinin TDK'ya göre belirlenen anlamı çok araştırılıyor. Riyakar kelimesi TDK'ya göre iki yüzlü anlamındadır. Kişiler iki yüzlü kelimesini, riyakar olarak da kullanabilir.

 TDK bu konuda bu tür kelimelerin anlamlarını açıklıyor. Kişiler riyakar kelimesinin kimlere söylendiğini de merak edebiliyor. İki yüzlü olan insanlara kişileri, riyakar olarak adlandırıyor. Riyakar bu nedenden dolayı kişilerce, iki yüzlü olarak görülen kişilere söylenebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder